неділя, 16 жовтня 2016 р.

"Чубинський страус"

Данило загорівся ідеєю подивитися на страусів. На Покрову зробили собі свято і з'їздили в с. Чубинське Бориспільського району на ферму.

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Аквапарк "Одеса"

Давно збиралася написати відгук про аквапарк, де ми відпочивали цього року. Аквапарк "Одеса" знаходиться за містом, в самій Одесі є ще один, але там ми не були.

четвер, 8 вересня 2016 р.

Республіка


Нарешті розгребла свої світлини. Тут буде короткий фотозвіт і трохи букв про мої враження від останнього опен-ейр фестивалю цього літа. Повний фотозвіт можна подивитися в альбомі на fb (потрібно бути зареєстрованим користувачем).

вівторок, 30 серпня 2016 р.

Koktebel Jazz Festival 2016


Трохи сумбурних вражень від "Коктебель Джаз". Ніякої об'єктивності. На фесті ми були мало, бо від готелю ходити було далеко, вдень Дан спав, а потім хотів на майданчик або будувати фортецю з піску. Тому пропустили ми більше, ніж бачили.

Спробую викласти свої уривчаті враження коротко по пунктах.

Сподобалося:
  • атмосфера (поспати на пляжі під музику — безцінно),
  • запрошені виконавці мінімально перетинаються з іншими фестивалями,
  • оформлення сцени,
  • звук,
  • фудкорти (особливо сподобались Дану),
  • досить чисто.
Не сподобалося:
  • щоб добратися до місця проведення фестивалю, треба спуститися по неосвітлених сходах, які давно не ремонтували — екстрім той іще, особливо з дитиною на руках (разючий контраст з Західфестом, де зробили освітлення навіть у кемпінгу),
  • знайти фест теж непросто: по місту ніяких вказівників, а по звуку теж не вийде — місцеві генделики галасують так, що будь-який фест відпочиває,
  • усі афіші, написи тільки російською, рідше англійською, жодного слова українською ніде; навіть іноземні музиканти, коли намагалися загравати з публікою, говорили ламаною російською; натомість на фудкортах переважали україномовні написи, а там, де меню було російськомовне, працівники відповідали гарною українською,
  • у якості головного інтернет-ресурсу фестивалю рекламують сторінку ВК (на третьому році війни спонукають людей користуватися ФСБ-шним ресурсом, і не тільки цей фест, а майже всі!).
Про музику писати не буду, бо дуже мало чула. Вибір виконавців мені видався дещо дивним. Але це не плюс і не мінус.

Маленький фотоальбом з Чорноморська можна подивитися на моїй стонці в fb. Незабаром ще напишу враження від аквапарку "Одеса".

середа, 17 серпня 2016 р.

Чому варто поїхати на "Республіку"

Про музику

(фото з особистої сторінки Войцеха Балчуна)

По-перше, там буде багато класної музики. І різної музики теж, так що кожен зможе знайти для себе сцену за смаком. Можна буде побачити "крутого рокера" Віктора Павліка, голову Укрзалізниці Войцеха Балчуна — гітариста гурту Chemia, а також актрису Наталі Тена з "Гри престолів" у складі британського гурту Molotov Jukebox. З-за кордону приїдуть Sunnata, Дай дарогу!, Bonatic Project, Trubetskoy (тільки не знаю, з яким репертуаром, бо чула, що у них з Міхалком були розбіжності щодо того, хто які пісні має право виконувати), Animal ДжаZ, Kadavar, Scream Your Name і Walking With Strangers. З відомих українських гуртів будуть Вагоновожатые, Мотор’Ролла, Один в Каное, MORPHINE SUFFERING, The HARDKISS, Кожаный олень, Dakooka, Vivienne Mort, DAKH DAUGHTERS та багато інших. Шкода, що більшість подій доведеться пропустити, бо неможливо бути біля 5 сцен водночас. І так, не хвилюйтесь, Павлік буде співати біля ратуші, що неблизько до решти локацій фестивалю :). Не хвилюйтесь-2: Зіброва не обіцяли.

Надобранічна Христинка зранку

вівторок, 16 серпня 2016 р.

Трохи пейзажів з поїздки у Луцьк

Останнім часом не викладаю фото в цей блог. Незручний інструмент завантаження, незручне визначення позиції світлини у тексті... Кому цікаво, краще дивіться у fb, туди я завантажую значно більше. А тим часом думаю, чи не змінити платформу блогу (або повністю перейти в fb). Дістала блог з шафи через наближення "Республіки" (а раптом дадуть акредитацію), то вирішила і кілька пейзажів заразом викласти.


Що ви (не) знаєте про "Республіку"?

Безплатний вхід для покемонів, дядя Юра, стара назва і нові гурти фестивалю. А що ви не знали про "Республіку"? Як виявилося, я — майже нічого %). Перевірити себе можна за посиланням:
http://musicinua.com/test-shho-ty-znayesh-pro-respubliku/

(А для людей в костюмі людей квитки все ще по 350 грн).


субота, 13 серпня 2016 р.

Скоро "Республіка — 2016"

Минула "Республіка" була ніби в минулому житті. Фотоапарат був позичений, фото редагувалися в Windows Photos :D, Дан вперше лишився з бабусею на цілих 3 дні (навіть з половиною, бо машиною з Києва неблизько, а квитки на потяг в останній момент не візьмеш, багато таких розумних, ага). Був чудовий настрій, незважаючи на дощ, хороша музика, трошки алкоголю, надзвичайно багато муралів (ніде стільки не бачила, та, мабуть, ніде стільки і немає), цікаві люди, прекрасний Кам'янець-Подільський.

Пропоную поностальгувати зі мною і подивитися на мою минулу "Республіку" в обличчях (і трішки в мордах).

Збираємо речі до Кам'янця-Подільського знову! :)



четвер, 30 червня 2016 р.

Рома сходив з Даном в басейн

Поки не придумала, як зручно викладати фото, покалала на googleplus. Решту можна подивитися там, якщо Ви входите в мої кола.

вівторок, 10 травня 2016 р.

четвер, 31 березня 2016 р.

Лукаве селфі

Розмовляли вчора з Ромою про фотографію і лукавство. І я вирішила, що я щира у тому, що я роблю. А сьогодні завела Данила в садок і вирішила, що хочу почати ранок знову, повалятися у ліжку і нікуди не поспішати. Вийшла ось така маленька неправда:

понеділок, 28 березня 2016 р.

В гостях у Голубів

Я люблю людей. Точніше люблю фотографувати людей. Особливо дітей. Особливо тих дітей, які мені небайдужі. Рома, Ната, дякую за чудовий день!

вівторок, 8 березня 2016 р.

В ботсаду ім. Гришка сьогодні літо. Народу море, в оранжереях не проштовхнутися. А у мене сьогодні день фото без обробки :). Майже фотоімпресіонізм.

четвер, 3 березня 2016 р.

Швейцарці «Scream Your Name» — на фестивалі Республіка 2016

А поки зима поступається місцем весні, усі чекають сонечка і тепла, організатори "Республіки" трудяться, як бджілки. Ось таке прислали:

Вперше в Україні на фестивалі «Respublicа 2016» виступить одна з найгучніших команд Швейцарії Scream Your Name. Scream Your Name – це поєднання металкору, альтернативного року та електроніки. З 2010 року гурт турить не тільки в Європі, а й у Штатах. Музика швейцарців завоювала усі європейські чарти і скоро її можна буде почути в Україні. Вже оголошені учасники музичної частини «Respublicа 2016»: Animal ДжаZ, Дай Дарогу!, Вагоновожатые, DaKooka, Кассиопея, Vivienne Mort, Ті, що падають вгору, Space of variations, Mamanet, Morphine Suffering, VOSMOY, Сашко Піпа (@tractor), Epolets, Курган feat АГРЕГАТ, The Heavy Crawls, Stepan i Meduza, ПОРНОФИЛЬМЫ, Esquizet, On the wane, Somali yacht club, Shortparis. Шостий міжнародний фестиваль «Respublicа» 2016 традиційно відбудеться у місті Кам’янець-Подільський та триватиме чотири дні – з 1 по 4 вересня 2016 року. Квитки http://www.concert.ua/booking/respublica
Оскільки минулого року вдалося прикинутися блогером і прокрастися на фест зайцем, цього року можна спробувати повторити експеримент. Тим більше, що раніше я не скористалася можливостями доступу до лаштунків, а тепер мені це значно цікавіше, бо мої навики фотозйомки покращились і я хочу-хочу-хочу соковитих світлин. Не знаю, чи вдасться поїхати на "Республіку" у 2016, але у 2015 там було класно!

середа, 17 лютого 2016 р.

День народження кінокамери

13 лютого відбулося відкриття виставки кінокамер ХХ століття у Арт-центрі Я. Гретера. Експозиція ще доступна, приїджайте у ТРЦ "Космополіт". Там же експозиція фоторобіт Валерії Мезенцевої "Від зародження до народження".


середа, 10 лютого 2016 р.

Вихідні у Луцьку

В понеділок мала дивовижний день. Видалила фото з картки, а ще випадково вкинула в пральну машинку пухнасті кролячі шкарпетки, і вся білизна раптом стала "особливою". Так що вчора мала задоволення розгрібати усе, що начудила позавчора. Речі липким валиком ми з малим відчистили, а от відновлювати фото була та іще розвага. На даний момент жодна з трьох програм не змогла відновити мої nef'и, так що є що є. Зате добре погуляли, побачили батьків і друзів. І награлися в аерохокей :).