неділя, 16 жовтня 2016 р.

"Чубинський страус"

Данило загорівся ідеєю подивитися на страусів. На Покрову зробили собі свято і з'їздили в с. Чубинське Бориспільського району на ферму.


На фото Олександр — господар страусів, корів, котів і інших мешканців зоопарку. Веселий харизматичний дядько, розказував, що брав участь у якомусь телепроекті типу "фермер шукає дружину", а ще у нього знімали "битву екстрасенсів". Екскурсії Олександр проводить практично неперервно, починає, як тільки хтось приїде. Запрошує усіх гостей "отримувати задоволення". Задоволення коштує всього 45 грн з дорослого і 35 грн з дитини. Бажано ще принести з собою хліб, печиво, салат, капусту, моркву і інші гостинчики для тварин. Це не тільки не заборонено, а й заохочується, на відміну від інших зоопарків, де ми були.

Голуби, павичі, фазани, кури люблять брати гостинчики прямо з рук.


Киць на фермі не бракує, їх постійно підкидають.

Це косуля Бембі. А подружка у нього Бембочка, вони її з таким іменем купили.

Віслючки теж люблять їсти з рук.

А це "бяшки" — їх господар покликав.


А це страуси, заради яких ми приїхали. Серед них дівчинка, виміняна Олександром з Межигір'я на самця Ігорка. Кажуть, що межигірська страусиха любить цупити шапки, вся в януковича.

А це страус хоче зняти з Данила кросівок.

Корівки слухають музику і зустрічають гостей.

На подвір'ї стоїть розібрана "Елка".

З погодою нам дуже пощастило. Але господарі вирішили, що погоди не буде, тому не відкрили ресторан і сувенірну крамничку. Так що страусятину скуштуємо якось іншим разом.

Немає коментарів:

Дописати коментар