понеділок, 17 серпня 2015 р.

Збираємося на "Республіку": варіанти доїзду

Отже, 4 вересня усе починається. З Києва найзручніше добратися поїздом — ніч їдемо, вранці на місці. Але думати треба було раніше :). На четвер, 3 вересня, квитки є лише на 769 потяг з сидячими місцями другого класу. О 16:46 виїжджає з Києва, о 23:15 прибуває до Кам'янця-Подільського. +1 ніч в готелі, а ще треба раніше зриватися з роботи в четвер. Що цікаво, на п'ятницю квитки якраз є, тільки кому вони треба :). Схоже, на "Респубіліці" буде багато київської публіки. Назад, на 6 вересня, квитки теж тільки на сидячі місця (поїзд 770), але цього разу поїзд нічний — виїжджає о 01:26, о 08:30 прибуває до Києва.

Також організатори пропонують автобусний тур Київ—Республіка—Київ. Інформація з групи:

Выезд из Киева в 9.00 4.09 прибытие в Каменец ориентировочно в 16.00, обратно выезд после выступления последнего хедлайнера (ориентировочно в 01.00), в Киеве в 07.00 - 08.00.

Ще як варіант розглядаємо поїздку машиною. Моніторю bla-bla-car, поки що варіантів не пропонують. Будемо дивитися. Можливо, будемо їхати своєю машиною, тоді можна буде взяти 2-3 тушки з собою.

Якщо не знаєте, де оселитися у Кам'янці-Подільському, зверніть увагу на варіанти, які пропонують організатори фестивалю, з наметовими містечками включно (пропонують також оренду спорядження). А ще можна глянути мій травневий пост про готелі.

Гарного усім відпочинку!

Чому стільки постів про "Республіку"? Цього разу я вперше вирішила отримати акредитацію як блогер. Тому у стислий термін треба написати три анонси про цей фест. Результати експерименту — у вересні в цьому блозі. Побачимося на "Республіці"!

субота, 15 серпня 2015 р.

А на що готові ви, щоб потрапити на "Республіка-фест"?

Як розіграли квитки на "Республіку" на "Рок-Булаві", можна поностальгувати тут. І збираємося у Кам'янець-Подільський на 4-6 вересня. Має бути весело :).

понеділок, 10 серпня 2015 р.

Ведмеді

Виявляється, в Україні є центри порятунку ведмедів. Там на відгороджених територіях живуть тварини, скривджені людьми. Так сталося, що протягом тижня я потрапила у два таких місця (а в одне навіть двічі, по дорозі з Києва у Луцьк і назад).

У Національному природному парку "Синевир" знаходиться "Реабілітаційний центр бурого ведмедя". На території 12 га живуть ведмеді. Часом вони підходять до огорожі і розглядають відвідувачів. Кажуть, там ще мали бути ведмежата, але побачити їх не пощастило.


четвер, 6 серпня 2015 р.

"Бандерштат"

Два слова про "Бандерштат" (31 липня — 2 серпня, м. Луцьк). Там були і правосеки, і геї, і прапори "White pride", і негри. Спілкуючись у "Кораблику" після концерту, утискали російськомовних, бо українською говорили двоє, білоруською двоє, а російською лише одна.

Фото більше не буде, бо мені було ліниво. Краще ведмедиків викладу.