четвер, 31 березня 2016 р.

Лукаве селфі

Розмовляли вчора з Ромою про фотографію і лукавство. І я вирішила, що я щира у тому, що я роблю. А сьогодні завела Данила в садок і вирішила, що хочу почати ранок знову, повалятися у ліжку і нікуди не поспішати. Вийшла ось така маленька неправда:

понеділок, 28 березня 2016 р.

В гостях у Голубів

Я люблю людей. Точніше люблю фотографувати людей. Особливо дітей. Особливо тих дітей, які мені небайдужі. Рома, Ната, дякую за чудовий день!

вівторок, 8 березня 2016 р.

В ботсаду ім. Гришка сьогодні літо. Народу море, в оранжереях не проштовхнутися. А у мене сьогодні день фото без обробки :). Майже фотоімпресіонізм.

четвер, 3 березня 2016 р.

Швейцарці «Scream Your Name» — на фестивалі Республіка 2016

А поки зима поступається місцем весні, усі чекають сонечка і тепла, організатори "Республіки" трудяться, як бджілки. Ось таке прислали:

Вперше в Україні на фестивалі «Respublicа 2016» виступить одна з найгучніших команд Швейцарії Scream Your Name. Scream Your Name – це поєднання металкору, альтернативного року та електроніки. З 2010 року гурт турить не тільки в Європі, а й у Штатах. Музика швейцарців завоювала усі європейські чарти і скоро її можна буде почути в Україні. Вже оголошені учасники музичної частини «Respublicа 2016»: Animal ДжаZ, Дай Дарогу!, Вагоновожатые, DaKooka, Кассиопея, Vivienne Mort, Ті, що падають вгору, Space of variations, Mamanet, Morphine Suffering, VOSMOY, Сашко Піпа (@tractor), Epolets, Курган feat АГРЕГАТ, The Heavy Crawls, Stepan i Meduza, ПОРНОФИЛЬМЫ, Esquizet, On the wane, Somali yacht club, Shortparis. Шостий міжнародний фестиваль «Respublicа» 2016 традиційно відбудеться у місті Кам’янець-Подільський та триватиме чотири дні – з 1 по 4 вересня 2016 року. Квитки http://www.concert.ua/booking/respublica
Оскільки минулого року вдалося прикинутися блогером і прокрастися на фест зайцем, цього року можна спробувати повторити експеримент. Тим більше, що раніше я не скористалася можливостями доступу до лаштунків, а тепер мені це значно цікавіше, бо мої навики фотозйомки покращились і я хочу-хочу-хочу соковитих світлин. Не знаю, чи вдасться поїхати на "Республіку" у 2016, але у 2015 там було класно!